Tus Noticias de La Safor

Presentada la cinquena edició de la Fira dels Majors de Gandia

AO  8344 copia

La regidora delegada de sanitat pública, polítiques saludables i relacions internacionals, Liduvina Gil, ha comparegut en roda de premsa per a presentar la cinquena edició de la Fira dels Majors, que tindrà lloc els dies 30 i 31 de maig al jardí de Casa de la Marquesa. A més, també ha aprofitat per a anunciar el programa Viu l'Estiu Juny 2018, amb diverses activitats d'oci als centres de Convivència Roís de Corella i el Centre de Corea.
Gandia és una ciutat moderna i dotada d'espais urbans atractius i naturals, amb una gran oferta cultural, gastronòmica i d'oci de primer nivell. Precisament dins d'aquesta oferta d'oci s'emmarca la Fira dels Majors, que aquesta any viu la seua cinquena edició. Al jardí de la Casa de la Marquesa es realitzaran les diferents activitats i, a més, hi hauran expositors informatius amb qüestions relacionades amb la salut i el benestar.
Aquest any, a més de les dos jornades d'activitats, es completaran amb altres al llarg del mes de maig i juny. Com a principal novetat, es celebrarà un Showcooking Fideuà Gandia, per tal de fomentar la gastronomia de la ciutat amb aquest típic plat local. Liduvina Gil ha volgut destacar la importància d'aquesta iniciativa i ha convidat a participar a la gent. "La Fira dels Majors està consolidada i emmarcada en les activitats d'oci i culturals. No sols va dirigida a la gent major", ha assegurat.
Les activitats es desenvoluparan al llarg dels dies 30 i 31 de maig en horari de 10.00 hores fins a les 19.45 hores. La primera jornada arrancarà amb un acte de benvinguda a càrrec de l'alcaldessa, Diana Morant, i de la pròpia Liduvina Gil, les quals entregaran el Premi Valors Actius en la Gent Gran. Un guardó establert des de l'any passat per a aquelles persones que ha fet alguna cosa en pro de la ciutat i en benefici de la ciutadania.
A continuació es donarà inici a les diverses activitats: una Màster Class Gimnàstica (10.15 h.); Màster Class de Ball Coreografia (11.00 h.); Showcooking Fideuà Gandia (12.00 h.); Exhibició de Danses Valencianes (17.30 h.); Exhibició de Ball en Línia (18.00 h.); Espectacle de Màgia (18.00 h.); Actuació de la Coral i Rondalla del CEAM (19.00 h.) i Actuació Musical del Conjunt Parkinson-Music (19.45 h.).
El dia 31, les activitats arrancaran també a les 10.00 h. amb dos activitats en paral·lel: Pintura al Carrer "Pintar Naturalment" i una Màster Class Gimnàstica. Tot seguit, una Màster Class de Zumba (11.00 h.); Màster Class de Ball en Línia (12.00 h.); Exhibició de Funky, Ballet i Espanyol (17.30 h.); Exhibició de Sevillanes (17.45 h. i 18.30 h.); Exhibició de Gimnàstica Rítmica (19.00 h.) i, finalment, una Exhibició de Dansa Oriental (19.30 h.).
A més, es completaran amb una sèrie d'activitats que van des d'actuacions, teatres i, fins i tot, excursions.
D'altra banda, també s'ha presentat el programa d'activitats Viu l'Estiu Juny 2018. El termini d'inscripció ja està obert, amb una oferta d'activitats molt amplia. Gimnàstica, ball, dansa, pilates, ioga, gerontogimnàsia i, fins i tot, escacs. Aquestes activitats tindran lloc tant al Centre de Convivència Roís de Corella i el Centre de Corea, cada qual ofereix el seu propi programa.
TNs
Gandia
Noticies Institucionals

CONTACTA

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

 

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

Nuestro equipo

Copyright © 2015 TUS NOTICIAS DE LA SAFOR Copyright © 2015 GRUPOTN