Tus Noticias de La Safor

Concurs putxeros Mig Any Moros Oliva 2018

1Guanyador

El diumenge 11 de febrer a la plaça Joan Baptista Escrivà, a partir de les 8:00h s'iniciarà la jornada de celebaració del mig any de Festes de Moros i Cristians d'Oliva amb el tradicional concurs de Putxeros entre les filades i l'entrega de premis al concurs de cartells, de fotografies i al concurs escolar de dibuixos.
A les 8:00h es concentraran els festers que participaran de la Diana d'arcabuseria, la "despertà". La colla de trabuquers composada per membres de totes les filades dispararan els seus trabucs per tot el Raval i Vila de la ciutat d'Oliva, acompanyats per la AAMO d'Oliva (Associació Artístico Musical d'Oliva) que interpretarà pas dobles dianers, per convocar a participar a tots els veïns de la ciutat. Està prevista l'aplegada a les 10:00h a la placeta Joan Baptista Escrivà, de nou, on cada filada prepararà el seu putxero que degustaran veïns i festers que tinguen el gust d'acostar-se a la plaça esmentada.
Al llarg del matí, mentre es cuinen els Putxeros, l'AMMO interpretarà música de xaranga, marxes mores i cristianes on els festers i veïns formaran les primeres esquadres de l'any.
A les 13:00h les filades faran entrega dels putxeros al jurat valorador.
A les 13:30h començarà l'entrega de premis per aquest ordre:
Entrega del premis de Concurs escolar de dibuixos de Moros i Cristians d'Oliva (12:30h)

Categoria A (3er i 4t de primària)

1er Virginia Ferrer Sansaloni (Col·legi Hort de Palau Oliva)

2on Joaquin Peiró Peiró (Col·legi San Josep de la Muntanya)

3er Naomí Ibáñez (Col·legi Lluis Vives Oliva)

Categoria B (5é i 6é de primària)

1er Manuel Gómez Escrivà (Col·legi San Josep de la Muntanya)

2on Mireia Collado Neculai (Col·legi San Josep de la Muntanya)

3er Paula Salinas Sanchis (Col·legi San Josep de la Muntanya)

El premi per als xiquets i les xiquetes serà els bonus EURACCOS que entregarà ACCO (Associació de Comerciants d'Oliva).
Entrega de premis del X Concurs de Fotografia de Moros i Cristians d'Oliva 2017:

-1er Premi, valorat en 400€ atorgats per la FMiCO:
Fotografia nº20, amb el lema: "El laberinto del Espejo", Autor: Jaime Miguel Costa Borras.

-2on Premi, valorat en 200€ atorgats per la FMiCO:
Fotografia nº13, amb el lema: "Ja estem ací", Autor: Ramón Llopis Martínez.

-3er Premi, valorat en 100€ atorgats per la FMiCO:
Fotografia nº6, amb el lema: "Vine a Festes!!!", Autor: Maline Costa Dos Santos.

Entrega de premis del Concurs de Cartells: "Festes de Moros i Cristians d'Oliva 2018–del 19 al 22 de juliol, declarades d'interés turístic autonòmic".

Categoria local: Paco Ibiza Sanchis amb el lema: "De San Francesc al Mercat". Premi de 200€ que entrega la Regidoria de Festes de l'Excm. Ajuntament d'Oliva.

Guanyador absolut: Juan Diego Ingelmo Benavente (Borriana, Castelló) amb el lema: "FESTA". Premi de 800€ que entrega la Federació de Moros i Cristians d'Oliva.

Entrega de premis del Concurs de Putxeros del Mig Any de Moros i Cristians d'Oliva als qui el jurat considere el millor putxero i la millor presentació. S'entregaran com a guardó els tradicionals Cullerots gentilesa de GastrOliva (Agrupació d'Hosteleria d'Oliva).

La jornada conclourà al voltant de les 15:00h. El menjar que sobre es donarà a Vedama (la protectora d'animals), per alimentar als animalets abandonats a la ciutat.
La Federació de Moros i Cristians vol agraïr la col·laboració a la Regidoria de Festes d'Oliva, ACCO i GastrOliva, així com la voluntarietat de Vedama.

TNS
Oliva
Fiestas

CONTACTA

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

 

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

Copyright © 2015 TUS NOTICIAS DE LA SAFOR Copyright © 2015 GRUPOTN