Logo
Imprimir esta página

L'Associació Artístico Musical Sant Blai de Potries guanya en la secció quarta del Certamen de la Comunitat Valenciana 2018

  • Lunes, 05 Noviembre 2018 14:16
  • tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente

IMG 3520def

La Associació Artístico Musical Sant Blai de Potries sota la direcció del mestre Adrián Ronda Sampayo va fer història aquest dissabte 3 de novembre. Va ser la guanyadora de la secció quarta del 40 Certamen de Bandes de la Comunitat Valenciana celebrat al Palau de les Arts Reina Sofía de València.
Va obtindre el primer premi i la menció d'honor amb 320 punts. Segona va ser la Unió Musical San Bartolomé de Orihuela amb 311,25 punts i tercera la Societat Musical de Geldo amb 261 punts.
El jurat estigué format per Josep Vicent Egea Insa, Beatriz Fernández Aucejo, Salvador Sebastià López, María Pilar Vañó Bacete i José Suñer Oriola.
Un autobús de gent del poble acompanyà a la Banda a València, l´alcaldessa Assumpta Dominguez, el rector i el presidente de la FSMCV Pedro Rodriguez, veí de Potries, i en guanyar el primer premi el rector va fer sonar les campanes de l´església en toc de glòria i es van disparar traques a més de fer un dinar de germanor per tal de cel.lebrar-ho justament en l'any que Potries es Capital Cultural Valenciana.

FOTO:Nuestras Bandas
TNS
Potries
Noticies Institucionals

Copyright © 2015 TUS NOTICIAS DE LA SAFOR Copyright © 2015 GRUPOTN