Tus Noticias de La Safor

Oliva acollirà aquest cap de setmana el Vichy Catalan Mediterranean Beach Volley

WhatsApp Image 2022-07-08 at 10.30.43 AM 2

A la platja de Pau Piu tindrà lloc el Campionat Autonòmic de Vòlei Platja, una prova que serà puntuable per al rànquing nacional.
⎫ La regidora d'Esports, Yolanda Navarro ha explicat que Oliva és un referent en l'organització d'esdeveniments esportius tant en l'àmbit autonòmic com nacional

El dissabte, 9 de juliol i diumenge, 10 de juliol, Oliva serà la seu del Vichy Catalan Mediterranean Beach Volley, una prova puntuable per al Campionat Autonòmic de vòlei platja. La platja de Pau Pi serà l'escenari d'aquest gran esdeveniment esportiu que comptarà amb més de 300 esportistes de diferents nacionalitats.

La prova comptarà amb dues categories. El PRO sènior de 2x2 de categoria masculina i femenina, comptarà amb jugadors d'àmbit nacional classificats entre els 50 millors del rànquing nacional i jugaran la seua competició el diumenge. Quant a la categoria amateur, també serà de 2x2, amb seccions masculina i femenina i comptarà amb jugadors d'àmbit autonòmic.

El Vichy Catalan Mediterranean Beach Volley comptarà amb participants de tota Espanya, entre els quals cal destacar la procedència de Madrid, Guadalajara, Valladolid, Albacete, Saragossa, Terol, Barcelona, Lleida, Tarragona, València, Alacant, Castelló, Conca, Múrcia, Almeria i Vigo.

L'alcaldessa d'Oliva, Yolanda Balaguer ha agraït a la Federació Valenciana de Vòlei Platja haver comptat amb Oliva per aquest gran esdeveniment. Que a més de potenciar l'esport, promociona la ciutat, el turisme, l'oci i s'impulsa l'economia local.

Yolanda Navarro, regidora d'Esports, ha afirmat que per a Oliva és un vertader luxe comptar amb aquesta prova del Campionat Autonòmic de Vòlei platja i que amb fets com aquest, es demostra que Oliva és una ciutat capacitada i que compta amb grans recursos per albergar esdeveniments d'àmbit nacional i internacional.

"Des de l'Ajuntament, continuarem apostant per la pràctica de l'esport des de la base, però també donarem suport a esdeveniments tan destacats com és el Vichy Catalan Mediterranean Beach Volley." Ha explicat Yolanda Navarro.

Per la seua part, el director del circuit de la Federació Valenciana de Vòlei, Obán Vázquez, ha explicat que a més de l'esdeveniment esportiu, l'esponsor Vichy Catalan ha organitzat un jornada ecològica perquè els xiquets i xiquetes facen una recollida de residus a la platja. "Som conscients que les institucions ja desenvolupen les tasques de neteja, però amb aquestes accions volem conscienciar a la societat de la importància de cuidar el medi ambient." Ha explicat Obán Vázquez.

Entre els jugadors que hi participaran al Vichy Catalan Mediterranean Beach Volley, cal destacar:

• Raúl Mesa: campió d'Europa i del món, olímpic als jocs de Pequín 2008.
• Igor Hernández: subcampió dels Jocs Panamericans i olímpic a Londres 2012.
• Erika Kliokmanaite: campiona de Catalunya i representant internacional de Lituània.
• Kadri Puri: campiona de Catalunya i representant internacional d'Estònia.
• Components de la selecció espanyola sub21.
• Equips internacionals que fan la seua preparació a Espanya.
TNS
Oliva
Esports

CONTACTA

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

 

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

Copyright © 2015 TUS NOTICIAS DE LA SAFOR Copyright © 2015 GRUPOTN

Consola de Joomla! Debug

Sesión

Información de Perfil

Uso de Memoria

Registro Database