Tus Noticias de La Safor

El director general de Turisme de la GVA, Herick Campos, posa en valor la rellevància turística de Gandia

 AO 3643 copiaherick

Aquest dimarts pel matí, el director general de Turisme de la Generalitat Valenciana, Herick Campos, acompanyat pel regidor de Turisme, Vicent Mascarell, va visitar l'actuació que està realitzan-se al Grau gracias al Pla de Sostenibilitat Turística i valorat les dades d'ocupació.

Una intervenció que és finançada pel Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, la Generalitat Valenciana a través de Turisme Comunitat Valenciana i l'Ajuntament de Gandia dins de l'Estratègia de Destinacions Turístiques Sostenibles del Ministeri. El seus objectius són contribuir de manera efectiva al compliment dels ODS de l'Agenda 2030 i donar suport a la reconversió de les destinacions turístiques pioneres per a mantenir el seu atractiu i competitivitat turística.

"Destaca el paper que està jugant el govern de Gandia per ser un destí sostenible. Juntament amb Benidorm, va ser el primer destí a tindre un Pla de Sostenibilitat Turística", ha afirmat Campos. A més, el director general de Turisme ha mostrat la satisfacció per part de Turisme Comunitat Valenciana perquè "s'està complint eixe Pla i, hui en dia, gaudim del destí de Gandia com un destí sostenible".
Aquesta actuació ha suposat una inversió en la zona d'1.030.202,47 €, IVA inclòs, i té un termini d'execució de sis mesos (amb inici entre els mesos de maig i juny). La reforma integral de l'avinguda permet crear un espai segregat per a vianants i ciclistes, ordenar i reduir la velocitat del trànsit rodat i incorporar arbratge i mobiliari urbà per a millorar la qualitat, la seguretat i l'atractiu de la zona.

Mascarell ha agraït a la Generalitat el seu compromís i suport a la nostra ciutat: "Seria impossible arbitrar i donar resposta a les necessitats en matèria de Turisme de Gandia sense la seua ajuda. Hem rebut més diners per part de l'administració autonòmica que en cap legislatura anterior". L'edil ha anunciat que "estem davant una infraestructura vital que unirà i trencarà eixa barrera entre Gandia i la platja".

Valoració dades d'ocupació
Tal com va assenyalar Herik Campos, les dades d'ocupació turística en Gandia durant el mes de juliol (88% d'ocupació hotelera) són "bones dades" i inclús s'han superat les xifres rècord de 2019. "Enguany, després de dos anys de pandèmia, al turisme tradicional se li ha sumat el nacional. Gandia és una referència per a la Comunitat en matèria de sol i platja, però també en cultura, gastronomia i espais naturals".

Campos va fer referència també a les dades dels càmpings. "Amb la Covid, ha sigut una manera de veure el producte turístic com una cosa que va més enllà d'una tenda de campanya, ja que tenen múltiples productes dins d'aquest establiment com els bungalous o les parcel•les", ha indicat. La quota derivada és superior a la del 2019 i s'està arribant a pics superiors del 90% en els bungalous i del 75% en les parcel•les.
"En definitiva, el destí en conjunt de la Comunitat Valenciana està superant o aplegant a les xifres de 2019 que va ser un any de rècord", va expressar.
Es tracta, segons ha afegit, d'un mercat molt diversificat perquè hi ha zones amb molt de turisme estranger i altres amb més de turisme nacional. "Igualment, és un èxit que s'ha aconseguit gràcies també a establiments turístics com els càmpings, els hotelers, els habitatges turístics... En això Gandia també és referent com el municipi en més nombre de certificats SICTED de la Comunitat Valenciana", va conclòure

CONTACTA

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

 

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

Copyright © 2015 TUS NOTICIAS DE LA SAFOR Copyright © 2015 GRUPOTN

Consola de Joomla! Debug

Sesión

Información de Perfil

Uso de Memoria

Registro Database